Tror jag håller på att bli sjuk...

...för Darin såg ju ganska snygg ut där på scenen i Malmö när han sjöng, eller så kanske det var den oerhört fina låten "se på mig", alternativt så håller jag på att bli sjuk. Har ju tyckt att jag haft små tendenser till feber idag för jag har ju aldrig ens gillar Darin så det måste ju vara förklaringen. Förresten det här med att skippa melodifestivalen är ju stört omöjligt, så den tanken har jag helt gett upp utan istället ser jag apatiskt på programmet. // Malin

Om ändå livet kunde vara perfekt...

Jag chansar på att majoriteten av Sverigens befolkning ligger och sover just nu, jag önskar att jag vore en av dem men det är jag inte. Har ni någonsin önskat att man kunde gå tillbaka i tiden och göra om alla misstag som man gjort i sitt liv, den stunden har jag ikväll nått och önskar att jag  aldrig hade nått. Istället sitter jag i min säng och lyssnar på sundtracket från pocahontas (inga kommentarer tack) och önskar att livet kunde vara perfekt, att man inte behövde genomgå alla misstag för att utvecklas som människa, eller åtminstone gå tillbaka till den tid när man man var yngre och ingenting spelade roll. Men oavsett eventuellt utveckling, måste det ibland vara så jobbigt att vara människa, varför kan ingenting vara lätt??  Kalla det här för ett fylleinlägg eller ett deppinlägg, men för mig så speglar det endast de känslor jag känner för ögonblicket.

// Malin


Låt fredagskvällen börja!!

Ska snart bege mig mot uppsala med en Ipod som antagligen kommer att dö halvvägs eftersom jag varit för smart för mitt eget bästa och tillfälligt förlagt sladden så att jag kan ladda den. suck och ingen plattång har jag heller eftersom systeryster tog med sig den till en kompis, det här är fan inte min dag.
Så här kommer jag att se ut ikväll, lite suddig bild men hoppas att ni ser ändå:


Till detta ska jag ha mina nya pumps så komemr antagligen ha megaskavsår imorgon, men tänker i alla fall ha ett par andra skor med mig så att jag kan byta.. Nej nu springer tiden iväg här, ha en rolig fredagskväll så hörs vi imorgon.

Kram Malin

kvällens outfit fixad!

Nyss hemkommen från stan! åkte in för att lämna grejer tilljocke men blev kvar med sandra och jannica. och de resulterade i shopping, en kofta, billigt på gina för 99 kr och en klänning som nog blir kvällens outfit!! 199 kr på holmlund, fast egentligen från vero moda så hoppas vi inte fått in den på jobbet. :P har vi säkert men men. 


kommer bättre bild! 


 


fixade naglarna nyss också!



 

ska snart börja fixa mig och sen ta mig till stan igen, ska även dricka någon cider innan jag åker också. vi ska äta indiskt ikväll!! mm mums!! klockan sju är bordet bokat så åker om två timmar ungefär.
men har inte bestämt om jag ska ha takt eller lockigt hår! eller vågigt, har ju min trippeltång. :/
ska änvända min volumemaster iaf ikväll, fick dne när ja fyllde år men knappt använt den men ikväll får de bli så!!

ha en bra kväll så lämnar ja kvällens outfit sen!


 


 


roligheter ikväll!!

hej bloggen!!

hur mås det?? här e de inte skit men nästan, kan inte andas genom näsan, så snorigt är det.
Idag vet ja inte riktigt vad som händer, elelr ikväll så ska ja på avskedsmiddag till en på jobbet som ska sluta, sen torligtvis ut om jag orkar?

vad ska man ha på sig?? hmm, ingen aning.
måste fixa lite små saker iaf idag, städa upp lite, fixa mina naglar, laga lite kläder, kanske till stan och och lämna lite grejer till jocke!

men vi får se! sitteroch snorar och nyser hela tiden. så nu lämnar jag er så jag inte smittar er :P

hörs senare!!!









Nyheter från H&M spring!



Mina favoriter!











McDreamy, McVet and McSteamy

Kvällen ägnas åt ett Grey's anatomy-maraton, gud vad jag älskar de första säsongerna av denna serie. Innan alla blev så tragiska och gnälliga...
Imorgon hade det egentligen varit meningen att jag skulle iväg på den internationella gasquen tillsammans med gänget som jag kallar dem, men det verkar ha blivit inställt nu på grund av sjukdom så nu vet jag inte riktigt vad som kommer att hända imorgonkväll. Får helt enkelt funera över den saken imorgon, vore ju trevligt med en utgång..var ett tag sedan. Lite ironiskt däremot, jag hade varit så off utgång hela veckan och nu när jag äntligen är på då blir det inställt även om det beror på en rättfärdigad anledning.
Life is what happens when you make plans for the future, eller hur man nu brukar säga...


Sov så gott...

   // Malin  

Sovmaraton

Välkomna på Sovmaraton!
Plats: Tess o Mickes soffa
Tid: Jaa,, kom vid åtta..
Klädsel: Mjukisbrallor
Medtages: Endast dig själv. Kudde finns att låna.


Oj sorry, va ute med inbjudan lite sent... Men jag va där. Japp, det va jag, och sov, det var precis vad jag gjorde!



shopping!

hej bloggen!!

dålig uppdatering idag men det beror på att jag har jobbat extra på en resturang där ja jobbade förut, min brorsas flickvän som jobbar där.n efteråt va ja på stan , en snabbis in på vila och systemet  och sccent kom ja på :P

blev ett par byxleggigs på vila och en liten plånbok på sccent. den här gången blev det inte några jeans leggings med resår utan  nu är det med knäppe och fickor. och ljusa, har ju så svårt att hitta byxor som passar för dom blir alltid förstora vid knänen för mig. så nu va det bara att slå till tyckte jag! 299,95 kosta dom!




en liten plånbok när man har en liten väska!

sen igår va vi ju även på gränby en snabbis! där köpte jag en jeans jacka och en kjol!
jeans jackan köpte ja även förra månaden men lämnade då tillbaka den men kom på att jag ville ha den!
men den gör sig inte bra på bild, den ser fläckig och konstig ut!


299 kr gina tricot


149 kr Hm

Det är den shoppingen som fick bli den här månaden, måste spara pengar nu!! så jag kan köpa en lägenhet någon gång!! =) nu ska ja kika på inspiration sen se på tv!! hörs









Meet me in the dark...

Hej all bloggläsare.. Lovade igår att ni skulle få se mina inköp från Gränby igår och vågar ju inte bryta ett löfte till er så här kommer de i bilder...


                                          

                                           

den observante ser även att jag bytt nagellack till H&M:s lila nyans som heter meet me in the dark...looks good!
Nej nu måste jag ta tag i mig själv och börja jobba vid datorn.. See you later alligator...

// Malin      

Det gick ju fort

Tog inte lång tid tills att man hittat ersättning för gårdagens linne som jag så snällt hängde undan. Idag köpte jag två par örhängen när jag och sara va på stan efter föreläsningen i morse. Såå fina =)



Nu är det helg helg helg!!! Ledig imorgon, eller tid för självstudier som vår föreläsare sa igår.. HA! trodde hon ja. Tänker inte plugga någonting imorgon!



Bara för att

Idag, dagen man evigt går att vänta på - Löning! Det är samtidigt ganska ruttet. Pengarna hinner ju bara in på kontot och vända. suck. Ett exempel på detta är att min morgon började med att jag tog mig upp och drog till Ica för att inhandla lite mat.. eller mycket mat ska jag väl säga. Min nya "spara-pengar-plan" går ut på att jag ska sluta småhandla på ica.. senaste månaderna har jag handlat allt oftare.. och endast några få varor åt gången + att jag handlar vid ica affären närmast mig som är mycket dyrare. Detta har resulterat i en FET maträkning. Men nu blir det andra bullar, de enda inköpen på matfronten den kommande månaden kommer vara kommplettering av det jagredan har hemma. Det svåra med att storhandla är dock att jag aldrig vet vad jag är sugen på. Men jaa,, "något jag har hemma" blir mottot för denna sparplan.

På eftermiddagen fick jag lite besök av systeryster och Mellenpellen. Väldigt mysigt. Jag och melwin åkte hiss. Något som är väldigt uppskattat (kanske inte av grannarna dock). Vi slutade åka när melwin råkade trycka på larmknappen. Hmm.. Tur att han inte hann hålla in den utan bara lagom "kom åt"  för att den skulle låta.

Efter 5 kom Mia och hämtade mig, då bar det iväg till systemet på Gränby C och sedan kom även Malin. Jag var duktig och köpte endast lite smink som behövdes. Hängde efter mycket om och men tillbaka ett linne jag var sugen på att köpa inne på vila, då känner man sig riktigt duktig, ungefär som att man har sparat pengar och gått plus istället. Kanske är det vad man intalar sig själv för att vid ett senare tillfälle komma ihåg att man hängde undan linnet och då kan Unna Sig att köpa den saken istället.

Nu är jag trött.. helt otroligt, när det faktiskt är läggdags.. JAG?! TRÖTT?!  Notera det här mina vänner!
Nu är bara kruxet att jag inte kommer gå och lägga mig än pga blött hår. För det är ju jättesmart att duscha så här sent om nätterna.

Imorgon blir det föreläsning Yeeyy! (hoppas ni anar ironin). Börjar tidigt, så kanske borde försöka torka håret och hoppa i säng iaf (we all know that's not gonna happen)...

Over and out!



Nej du, Sandra, ännu är det ingen vår i sikte...

Hejsan svejsan! Kvällen har tillbringats tillsammans med Sandra och Mia på Gränby Centrum. Passade på att vårshoppa en del också, vad exakt det blev får ni se imorgon... Var inte så mkt folk där som jag hade förväntat mig vilket var skönt, åkte sedan hem till Sandra där vi spelade olika kortspel och såg på semestersvenskar ( vill alltid kalla programmet för chartersvenskar av någon underlig anledning). Blev lite sur på kvinnan som var på familjesemester men inte kunde lägga ifrån sig mobiltelefonen eller lämna datorn. Varför lägger man flera tusen på en resa om man ändå enbart tänker jobba?? Stackars familj säger jag bara...
Kom hem för en halvtimme sedan ungefär och möttes av värsta snöyran, var alldeles snöig och blöt när jag kom hem ME NOT LIKE! Vill ju ha vår nu, så trött på all skitsnö (en ursäkt till de som faktiskt gillar snö, men jag tillhör inte er grupp utan skulle snarare önska att det vore 25 grader varmt året om)..
Nej nu ska jag kolla lite på gamla grey's anatomy avsnitt, har börjat att kolla om serien från början och inser att den var bra mycket bättre den första säsongen..

Kram och god natt!!!

                           // Malin


Så här ser jag ut idag!

Får bli en dagens innan jag sticker iväg!!




tisha från gina
jeans från vero
(dom enda jeansen jag kan ha, därför jag alltid har dom)








väska!!

Ser nu att det va fel inställning inne på bloggen så det va ju inget problem, ibland kan man vara blåst!!

hittade aif dessa väskor inne på hm. vill ha en ganska stor svart västa som man kan ha över axlarna.



Alla kostar runt 150-200 kr, någon av dom blir det nog senare idag när det öppnas nytt hm på gränby :D
jippi!!!! din sko har även 20% så kanske hittar ett par snyggingar!!
nu ska ja fixa mig sen dra till stan, hörs senare ikväll!!!









Sjuk =(

God morgon kära blogg! hur står det till?? har ni sovit gott?? Det har jag förutom att jag drömde en liten marddröm innan jag vakna precis. men nu är jag vaken och vet att det inte är sant =) har blivit jätte förkyld nu, jätte tämpt i näsan! men magen känns bra idag. =) Händer idag?? just nu sitter jag här, ska väl äta frulle om ett tag, sen fixa mig lite, fara in till stan och görqa lite ärenden, sen hämta upp snadra och malin och vi drar till gärnby centrum! Vad mer händer? vi skulel nog till sandra efteråt för lite mys, men ska försöka få hit jocke också ikväll. ;) men han har träning fram till tio tror jag så blir ju ändå inte så tidigt. VI får se vi får se! kände att det här va ett skit tråkigt inlägg. så bästa att jag slutar på en gång! nu ser jag även att jag inte kan lägga in några bilder!! det suger ju!! hoppas blogg.se skärper sig snart så ni får lite fina bilder! pusssss Maria "mia"

Bröllopsyra

Sitter och färdigställer min promemoria, hualigen äntligen snart klar. Har endast sovit omkring tre timmar i natt, visst är livet som universitetsstuderande glammig:P Det här gjorde jag igår, med tanke på kronprinsessans förlovning, när jag inte orkade sitta med uppsatsen längre trots att jag egentligen borde ha gjort det. Jag är drottning på att skjuta upp saker...


Kram och ha en bra onsdag så hörs vi senare.

// Malin   (alla bilder är från marthastewart.com även om det inte syns längst ned på bilden)  

Inspiration



Gjorde ett kollage, skulel va snyggt sim en outfit någon dag!
altl från forever21.com








lite nytt i bloggen!

hej hej!!

är hemma från stan sen fyra ungefär, blev bara mötet sen åkte ja hem, eller träffa jocke och fick en räkning, sen åkte jag hem. jag har små fixat lite här i bloggen. så när ni kommenterar ser det lite annorlunda ut men inte så mycket annars.

har nyss betalat rökningar, det är ju så jätte kul men ett måste dan innan löning!!

Ikväll ska ja inte göra så mycket, kolla lite på tv, den rätta för rosing börjar ju ikväll, sen får vi se vart kvällen leder, är ledig fram till måndag, det är ju skönt på ett sätt men rastlös kommer jag bli!! PYSSEL som gäller!!
i morn ska sandra och jag iaf til gränby där det är ny öppningar och rix morron zoo kommer ;) haha!!

nu ska ja betala en till räkning, hörs!!!









Viktiga nyheter

Okej nu har jag gottat mig i kronprinsessans förlovning (däremot tycker jag att det är lite over the top att SVT ägnar nästintill hela kvällen åt nyheten) men som sagt det är ju gulligt. Hade en lång diskussion med Sandra om förlovningen på msn, men tänker inte återupprepa den här. Vi kan ju säga att vi inte var helt överens om det var rätt att hålla i bröllopet nu när det är kristider.
Tänkte informera svenska folket att jag nu dragit på årets första brun-utan-sol.. Undrar vad oddsen är för att det kommer att stå på framsidan av aftonbladet imorgon??
        // Malin

Mumsfilibabba

Hej, bloggen har blivit sorgligt uppdaterad från min sida de senaste dagarna.. Lovar att bättra mig så fort jag har fått ordning på det här pm:et!!!
Idag har ju kronprinsessan förlovat sig som Sandra redan kommenterat och för någon som egentligen inte tycker om kungahuset så oerhört mycket blev jag väldigt glad för hennes skull, hon har rätt att bli lycklig trots det ansvar som ligger på hennes axlar. Plus vem gillar inte ett bröllop??? Hörde nyss på radion att bröllopet skulle rendera handeln 2,5 miljarder kronor, det tycker jag är en så där lagom summa..inte för mycket och inte för lite;)
Däremot vet jag inte riktigt hur jag ska tolka svt.s pågående nyhetssändning, först har man rapport och fem minuter senare rapport extra, hade man inte tjänat på att bara ha ett rapport som var extra långt??? WHAT'S UP WITH THAT??!??!
Dagens mat ser ut så här och intas just i detta ögonblick bredvid datorn, var vänlig och notera pappershögen under. Men får se det positivt, den äts ju i alla fall inte på stående fot:P




Har efter två år vid universitet kommit på att man pluggar mycket bättre om man först hoppar ur mjukiskläderna, trots att det tar emot i hjärnan. Så här kommer i alla fall dagens...

 

vem har sagt att inte vanliga döda kan posa framför kameran??!??! Var snäll och bortse från det osminkade ansiktet, tänker att det är lika bra att ni kära bloggläsare får se den bistra verkligheten. Det är en sak att ta av sig mjukiskläderna men en helt annan att kasta på sig smink också!!

Närbild på min underbara paljettjacka..



Så nu ska jag återrgå till skrivandet, ha en underbar tisdagseftermiddag!!

                           Kram Malin

Tankar kring kronprinsessans förlovning

Hänger man med i nyheterna eller? haha. När Sara började prata om att förlovningen skulle tillkännages idag hade jag noll koll.. är inte överdrivet intresserad ska kanske tilläggas. Men när vi kom hem till mig så slog vi ändå på TV:n för att se när kungen, drottningen, Victoria och Daniel sitter vid bordet och pratar. Saras kommentar när sändningen slutar:

"Sandra tror du att dom går och knullar efter den där inspelningen eller? Att dom är så mänskliga..!?"

Jaa just det, det kan man ju fundera på.



Dagens!


Linne och jeans från Vero moda
blommig tröj/jacka från MQ
smycken från allt möjligt!


nya örhängerna från Hm










Fettisdagen

God morgon bloggen!!

sovit gott??? det har jag, somnade till BIG brother, va ganska roligt att se, man komme rju inte ihåg så mycket liksom. Vaknade gjorde jag av att jocke ringer mig ( tänkte varför ringer han mig klockan tio, han brukar inte av vaken då) och mycket riktigt så ca han helelr inte vaken, han hade mobilen i sängen och hade kommit åt, roligt för mig att vakna av och inte kunna somna om sen. hmm :/ men men bra att gå upp i tid.

Dagens planer?? Ska in till stan vid ett tiden för att träffa carro och vi ska sen träffa dom där som vi fikade med förra veckan om en grej, men idag ska v säga NEJ vi vill inte det där! Jag vill ha min fritid kvar, vill ha mina pengar kvar och jag vill handla i butik!!!

När jag är nere på stan ska ja passa på att springa in på Vila också, såg ett par skit snygga jeansleggings där förra veckan, kolla om dom finns kvar? fast dte är ju inte förns i morn man får pengar på kontot!



Idag är det ju även fettisdagen, ska man fira det på något sätt?? nja skippar nog de. Mitt liv utan datar har funkat bra hitills, förutom att dte är lite jobigt när det är reklam på tv:n då brukar alltid jag kika in på datorn men de är jobbigt att springa igenom hela huset för det! :/

Ne nu ska ja kolla lite här på nätet sen fixa mig lite. ha en bra dag!!!








I skolan

Vilken bra kompis jag är. Kommer hit till skolan över en halvtimme innan föreläsningen börjar bara för att göra Sara sällskap eftersom hon kommer tidigt när hon åker tåget från K-town hehe. Men det är ganska lugnt, har bara en föreläsning och sen slutar vi 12 =)

Efter ska Sara och jag hitta på något. Frågan är bara vad? Man kommer inte så långt på 20 spänn... Suck suck suck. Men ikväll 00.00 blir det påladdning av mobilen. Då kommer jag att börja höra av mig, så att ni som tror ni varit bortglömda vet. Jag har inte glömt bort er!

Nemen okej, det var väl ungefär det jag hade att säga nu. No less, no more.


go kväll Sweden

Hello all my vänner out där. Hope ni mår fine. I've kompis here, Mia. Yes, very trevligt. We're kollar on advokaterna, or not so mycket kollar, mostly pratar. Mias stomach fortfarande hurts. Poor henne. Feel så sorry för henne. But hope that det blir bättre soon. Today jag har been on kursintro. It went bra. Were a bit trött bara, men Sara covered it genom att sleeping. Then I verkade much piggare than I var. So, Thanks till dig Sara! Nej, now jag ska vara lite social with Mia. This has varit a very strange inlägg but I hoppas ni enjoyed it. Sleep Gott.



melon och godis!

hej hej bloggen!!

Sitter hemma hos sandra just nu, hon åkte med mig och lämnade i min dator som har krånglat lite, så nu är jag utan dator i två-tre veckor. hmm kul. eller inte. efteråt säger sandra
- ska vi inte gå till coop och köpa godis som är billigt??
- det va du som sa det!!! säger jag



så nu har vi köpt lite godis sen gick vi in på ica vid snadra och käpte lite gott, jag ska äta melon nu! mums va gott :D
tyvärr gör magen fortfarande ont. :/

nu ska vi mysa här!! hörs sen!! har iaf mammas och pappas dator!!







Jag till bringade natten med Oscar...

Ja alltså oscarsgalan, du kan sluta med det där nöjda flinet nu lillasyster:P Kollade för en gångs skull på hela galan och det ångrar jag definitivt inte, det var så gulligt att Kate Winslet äntligen fick en oscar trots att detta var hennes sjätte nominering. Hon stod också i min mening för en av kvällens vackraste klänningar tillsammans med Penelope Cruz och Natalie Portman.






Den här klänningen fick mig att önska att jag faktiskt passade i rosa!
Bilder lånade från style.com

// Malin  

Hm beställning






Dessa snygga skor beställde jag förut på hm:s hemsida och idag kom dom! skit snygga MEN alldeles för smala så dom klämde jätte mycket i fram så jag provade nu och beställa en större storlek och hoppas den blir bättre!
Förut var dom slut i varje storlek men nu fanns dom tydligen igen att beställa så hoppas jag hinner få ett par!!
Men det va en rijäl klack på dom på 12 cm tror jag! Men jag vill ha!!! Såå snygga! jag dör!
349 kr på HM

Jag fick även ett par marinblå tygskor från barnavdelningen, ett svart minikjol även den från barn avdelningen och ett par örhängen (som va mindre än jag trodde) men snygga ändå!

   








Sandra och Mia på äventyr

Jajemen, stämmer det Mia skriver, ikväll har vi befunnit oss på Ackis heela eftermiddagen/kvällen. Tänker sammanfatta kvällen med hjälp av bilder:


Inte konstigt att stolarna är nötta!


Och så här kul tyckte vi att det var att vänta


Här är tv-skärmen som vi satt och glodde på där det stod att "svart sjuka prioriterades först" Frågan vi ställde oss var om avund sjuka också prioriterades före!? (jag och mia tyckte iaf att det va kul)


Efter 5,5 h fick vi äntligen komma in till ett undersökningsrum - inte en sekund för tidigt


Tog lite blodprover etc.

Som tur var va det ingen fara med Mia så vi fick åka hem =) Såå skönt vännen, bra att vi va upp och kollade upp det!
Nu ska jag strax gå och lägga mig. Imorgon börjar ny delkurs och då är det bäst att vara piggelin!

Nightinight


svart sjukan prioteras först!

hejsan bloggen!!

idag har jag jobbat och suttit på akuten!!! sandra gjorde mig sällskap!! TACK TACK TACK för det!!! Det är så illa att magen har gjort ont sen i går morse klockan åtta och har fortfarande ont. så ringde sjukvårdsupplysningen vid halv fyra idag och dom tyckte ja skulel åka in, så tog med mig sandra och åkte!! det blev en lång väntan, först 4,5 timme sen fråga snadra hur lång tid de skulle ta och då fick vi svaret kommer nog ta lika lång tid till. NEEEJ!! skulle vi sitta där till ett alltså? doktor efter doktor kom men ingen som sa mitt namn, när mamma och pappa hade kommit med kortlek och godsaker till oss då såklart kommer en sköterska och jag får komma in, alltså en timme efter vi frågat.

2 Urinprov, blodbrov, graviditetstest ja massa gjorde dom och det va inte ett skit, skööönt det!!! :D:D men 7 och en halvtimme på akuten är ingen höjdare!! så dte är bara att fortsätta ha ont i magen och leva på alvedon som inte hjälper.

Så har vår kvll sett ut och dte har dikuterats mycket, många spekulationer, ja allt möjligt man kan göra i ett väntrum med tio-tjugo till. ja tror sandra skriver allt det.

nu ska ja sova!! jobba i morn??? vet inte än.

sov så gottt!!!!








Säg helloooo to my new darlings

Lämnar för ögonblicket den lilla pluggbubbaln jag befunnit mig i den senaste veckan, igår befann jag mig i en förnekelsebubbla eftersom jag vägrade inse att jag borde ha pluggat. Emn har nu i alla fall börjat på pm:et som ska in på onsdag så det känns ganska lugnt...
I fredags gjorde jag något som jag antagligen inte borde ha gjort, jag shoppade och dessa fick följa med mig hem. Tröstshopping är nog den mest effektiva shoppingen som finns tror jag...



Så nu kan vi ju ta och skippa den här snön så att jag kan få använda mina nya skor:)

// Malin 

Sluta snöa! Sommar sa jag ju!

Snö, snö och åter igen SNÖ. Vad har vi gjort för att förtjäna detta?? Kom vi inte överens om att det skulle gå mot vår och sommar nu!? Haa?? Alltså helt allvarligt, nu får det vara nog..!

Ska snart upp till gränby c och hälsa på mia på jobbet, det blir ju ingen shopping iaf. Nedräkningen till löning har börjat (för länge sen iof). Som tur är slipper jag gå i skitvädret, syrran, micke å mellen skulle också dit så dom kommer förbi och hämtar  upp mig på vägen =)

Tjaoo.




Molly va min favorit!



Precis kollat melodifestivalen, tyckte det va helt bidrag som gick vidare för en gångs skull.

E.M.D hade ett roligt framträdande och bra låt och det kändes självklart att dom skulle gå vidare, alla tjejer röstar väl på dom?
Molly sandén är ju en klippa älskar denna tjej, söt, snygg och underbar röst! När man tittar på henne blir ja påmind av Jannica dom är lite lika eller vad tycker ni sandra och malin? henens låt va den bästa ikväll tycker jag! vacker och bedårande! 


 
Sen tyckte ja att velvets låt va bra tyckte hon kunde fått gått vidare till andra chansen och en grupp ja är helt emot är BWO, urch gillar dom INTE men om man blundar och lyssnar så va låten helt okej. :D
Men den där michael eller vad han hette som gick vidare men ändå inte vidare, hans låt lät ju precis som hans förra, köpa vingar för pengarna.

Sen måste jag bara säga att petra medes klänning va ju helt gudomlig, fy f**n va ja älskade den! Undra om man får köpa den??









För två år sen höll ja på skita på mig av nervositet!

heeej!!

hur står det till ute i stugorna?? här är det skit, haft ont i magen sne åtta i morse så jag gick hem från jobbet, dte vägrar gå över, fast jag ätit, inte ätit, tagit ipren, lagt en kudde på magen, allt!! börjar bli rädd att dte är något allvarligt. :/

gick bra och jobba när magen inte gjorde som ondast iaf. men nu ligger ja hemam i sängen. ska vila lite. hade en jobbig natt, jocke satt och spela i rummet brevid där ja sov så vaknade såfort dte gick dåligt för han som va ca en gång i halvtimmen och sen när han kom och la sig vid fyra så skulle han kramas, pussas och va lite jobbig, så ja blev pigg och sen va de ja som blev jobbig som skulel prata en massa. det kom ut mycket konstigt ur våra munnar som:
- tänk om du va en japan?
-du har ju strulat med dina tjejkompisar så då får ja också va otrogen (jag har väl pussat dom någon gång på munnen :P)
-skulle du tillåta mig ha sex med en hora om det gällde att jag räddade ditt liv vräker jocke ut sig också
- Vad skulle du göra om jag hade sex med en kille och du kom på oss!

ibland är våra samtila ganska intresanta. tillslut somna vi och vaknade också vid åtta med magont alltdå men åkte och jobba.

Idag firara jag lite också, min prövotid på körkortet går ut idag, alltså va det två år sen idag jag hade uppkörnning, vilken hemsk dag!!

ne nu ska ja vila!! gonatt!!








sommar tack!

Åhh va jag vill ha sommar! Sol och värme tack! Helts NU! Jag längtar verkligen! Det har till och med gått så långt att jag lagt till med en liten vana. Så fort det är soligt ute (vilket det faktiskt varit ibland nu de senaste dagarna, kallt dock) så tar jag på mig mina solglasögon och går runt med dom inomhus, bara för ett tag. Elller så lägger jag mig i soffan med huvudet åt fönstret så jag får solen i ögonen, så blundar jag och låtsas att det är sommar. Sjukligt beteende? Ja kanske, men jag bryr mig inte, det känns bra. Nu ska bara snön försvinna och våren ta fart, sen är det snart sommar!


Solglajor inomhus - helt ok!



god kväll!

hej hej!

sitter just nu hemma hos jocke,hans föräldrar är borta så ja sover kvar här och åker direkt till jobbet i morgon.
Han sitter inne i sitt spelade så ja kollar lite på tv och kollar runt som vanligt. vi köpte nästan ett kilo godis innan vi åkte hit ikväll :P men de e ju extra pris så då får man. :D

såg nyss iaf att big brother ska börja sändas i repris på måndag kvällar på tv400, de ska ja se, ja va så inne i det när det gick på tv så de är ett måste! det är säsonge med linda rosing, när danne vann, jag va faktiskt på finalen och ja va med på tv så då får man se sig själv på tv =)  Linda rosing är verkligen ingen höjdare i min ögon, hennes program har ju premiär i veckan också :P blir nog att man följer det också.



vissa program är ju så. ne nu ska ja kika vidare, vi hörs i morn!!

pussss pusss


Då var det klippt!

Haft skit tråkigt hela dan, bara legat i sängen och glott på tv och kollat på internet. Men en sak ja gjorde precis va att:


ja ungefär så här ser det ut!!  
vet inte än om ja gjorde rätt ellrinte men det visar sig!!!









Alltså allvarligt talat, vissa saker ändrar man inte på!!!

Läste nyss på expressens hemsida att Svt planerar att ta in nya programledare till på spåret (min fascination av detta program känner ni säker redan till), tror inte jag varit så här upprörd över något på tv på väldigt länge.. Ärligt talat Ingvar och Björn+ på spåret= sant!!!!!
Kommer antagligen fortsätta titta men det blir nog ungefär som med Kalle anka på julafton, det var ju bra mycket bättre när Arne var där.. söndermedicinerad eller ej, och så blir det nog med på spåret också.

   // Malin

Man kan vara trött, sen så kan man vara oh sooo tired!

Hur kan man vara så här trött? Grejen är den att jag inte ens orkar gå och borsta tänderna. Kommer sluta med att jag somnar här på soffan för att sedan vakna och svära över att jag inte gick och la mig redan från första början.

Gick väldigt bra att vara barnvakt idag. Jag och Melwin lekte med lera, gjorde traktorer och flygplan. Sen måla vi lite, jag tror det föreställde någon slags storm eller tornado eller nått. Vi avslutade kvällen med att kolla på film. Först lite Nalle Puh, där melwin skrek "Puh botta, oh neeej" så fort han försvan  ur bild för att sedan skrika "dä puh" när han kom i bild igen, så himlans go! Sen kollade vi på Teletubbies. Alltså allvarligt! Teletubbies, VARFÖR?!  Små monster eller utomjordingar som springer omkring på en gräsmatta med kullar... Men Melwin älskar det och det är ju huvudsaken. Bara att stå ut med andra ord.


Här har vi dom, monstren som har invaderat TV-rutan

Nu borde jag borsta tänderna och gå och lägga mig, men jag tänker kolla klart på det här avsnittet av vänner i soffan, somna och vakna här om ett par timmar eller så...

God natt



drömmen i sommar!

Jag dör, underbar bikini!
men såklart finns det ett men, 998 kr från nelly.com lite för dyrt för mig tyvärr! men snygg va den!!











Zombies

Idag hade jag en zombiemorgon, ni vet en sådan där när man vaknar och stiger upp ur sängen, tar sig runt i hemmet utan att knappt öppna ögonen de första tio minuterna... Min pappas första kommentar var om det blev en sen natt och ja det blev nog det...pluggade till klockan två och eftersom jag känner mig själv tillräckligt väl så vet jag att det är omöjligt att somna på direkten efter det att min hjärna har gått på högvarv. Så ja det blev en sen natt och det kommer det helt klart bli inatt igen, måste förbereda inför det avslutande seminariet på den här kursen.

Kan i alla fall för en stund vila ögonen på de vacka bilderna från New York och Marchesas fantastiska klänningar, mitt mål är att någon dag få lyxen att äga en sådan... vet bara inte riktigt när jag skulle få användning för den men det är ju ett senare problem.

                 
                Bilder lånade från style.com

Nu ska jag återgå till mina artiklar, längtar så mycket till helg...

               // Malin

Trivs som brunett!

Har fortfarande lite tråkigt, men har hunnit få i mig en semla, fyra finnskorpor, några chips(kvar från imåndags när snadra och jag köpte) gjorde även nudlar men dom va gamla men de upptäckte ja när dom aldrig blev mjuka. Jocke hade träning idag så fick inte träffa han, har ska troligtvis byta lag så nu tränar han med två lag, han e en träningsnarkoman, men så fin han är då!! en drömkropp om man va kille =) tycker jag iaf. :P

hittade iallafall en lista som ja fyllde i när ja hade som tråkigast

Stänger du av mobilen när du sover?
Nej!! därför jag alltid vaknar när chefen skickar sms eller ringer, hon är expert på att väcka mig!! ljudlös har jag iaf!!

Vem såg dig senast naken?
JAG?? Har ju även en pojkvän som jag inte är så blyg för. :P

Hur såg du ut på högstadiet?
Va jätte blond!!! och va en riktig fjortis om ja får säga det själv, men när man ser bilder tillbaka hade man ingen höjdarstil. :/

 
fjortisbilder och typ så blond!!!


Hur är du att ha som arbetskamrat?
Bäst!! alltid glad!!! ja piggar nog upp alla på jobbet!!

Har du celluliter?
Alla har väl de??

Biter du på naglarna?
Nej ursch!!! men klipper mina tånaglar varje dag! får panik när dom är för långa.

Har du något handikapp?
Ja, mitt vänstra ringfinger har en knöl, bröt det för ca fem år sen och så växte det ihop fel det kallas "svanhals" alltså fingret som jag ska ha min ring på när jag gifter mig, men fick 8500 kr från försökringsbolaget. så ja e nöjd.

Är det rädd för att få hängbröst?
Det har jag redan ;)

Svär du?
Ja ibland lite för mycket.

Är du trevlig mot Jehovs vittnen?
Har nog aldrig träffat på någon.

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Min kyckling och pasta rätt med soltorkadetomater. mm va gott de är :D

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Blodpudding!!!

Har du blivit arresterad?
Nej ja e en snäll och duktig flicka!

Är du rädd för Securitasvakter?
Nee, dom är så trevliga mot mig på jobbet. dom kommer alltid in och snackar skit flera gånger om dagen, en brukar lära mig lite trick till och med =)

Har du någonting att dölja?
Beror ju för vem??

Ljuger du?
Alla ljuger!!

Har du kysst en polis?
Haha nee!!

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
Det har hänt några gånger ja!! men ja gör allt för jocke!!

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
Gossip Girl! tänk dom kläderna, skorna och väskorna!!


Nu ska ja kolla vidare på du är vad du äter och få panik att man måste äta nyttigare!









Fika och ännu en fika!

hej bloggen! dålig uppdatering! :P

dagen har mest bestått av fika, först va ja och carro och fikade med en kvinna och en tjej som hade något erjbudande till oss(inget jag orkar gå in på men det blir nog ett nej) vi ska träffa dom nästa vecka igen. :/ sen gick vi en snabbis på stan och sedan träffa vi tove för ännu en fika. =) mm gott har det vart iaf =)



mer än det ahr jag inte gjort idag. just nu ligger ja i sängen har skit tråkigt, och saknar min pojkvän önskade att han va här och krama mig lite, ska fråga han om han vill ha lite sällskap ;)

ska nu inspireras lite på internet, hörs när jag hittat något rolgit :D

pussss







Nu tar jag helg!

Tentan avklarad. Inga vidare kommentarer om detta.

Sov bara tre timmar i natt. Är sjukt sjukt trött. Men har iaf legat och vilat i soffan ett tag framför vänner. Snart ska jag hem till syrran, ska käka där sen ska jag vara barnvakt åt lilla mellen =) Myspys!

Nu är jag ledig till måndag. Ska bli såå skönt med lång helg, utan plugg!! Det är jag värd tycker ja.

Over and out.



Hatade frågan numero uno

För en del så är det frågan om när man ska gifta sig eller skaffa barn? För andra är det om man hittat någon trevlig kille som man kan presentera för föräldrarna? För mig är det ingetdera utan istället så fasar jag inför den fråga som ställs ungefär en gång i veckan, något som man tycker egentligen borde ha gjort att jag kommit på ett bra svar vi det här laget men jag kan lugna er... så är inte fallet. Det är dessutom en fråga som jag ställt mig själv och andra frågat om ända sedan jag var liten, intressant kan här noteras att svaret alltid haft olika karaktär.
Senast förra torsdagen ställdes den igen och trots att jag vet att den som frågade mest ville vara artig och kanske även lite nyfiken så mildras inte obehaget. Frågan jag talar om är naturligtvis den som låter på detta nasala sätt: vad ska du bli när du blir stor?
En fråga som av någon outgrundlig anledning var mycket lättare att besvara när jag var mindre. Det var ju bara att dra till med något som veterinär (denna fas följdes av en där jag blev rädd för djur, är det till viss del fortfarande. Det är en ambivalent relation eftersom en av mina drömmar för ögonblicket är att få möjligheten att lära mig rida - på häst, ett förtydligande görs för de som har en livlig fantasi) eller läkare, ett alternativ som avskrevs ganska snabbt eftersom jag är rädd för blod, eller advokat, vet däremot inte hur jag hade tänkt att jag skulle klara av att se mig själv i spegeln igen efter det.
Idag och sedan några är tillbaka har mitt allmänna svar varit att jag ska bli ARBETSLÖS (antagligen sanningen i dessa kristider), men det kändes så fel att säga det till en 85-årig tant... och farmor skulle dessutom antagligen ha blivit rätt orolig.

  // Malin 


Min fina racer!

hej hej!

jag har sovit som en prinsessa har ni? sitter är klar föratt åka till jobbet om en halvtimme ungefär. igår jobbade jag som sagt till åtta och det gör jag idag igen, fått byta tid pga av sjukdomar på jobbe. men det gör inte mig så mycke.

Igår direkt efter jobbet tog jag min racer(bil) hämta upp jocke och hans brorsa åkte hem till dom lämnade deras datrorer hämtade jockes hockeygrejer och åkte tilloch lämnade jocke på träningen, han kom dock försent för vi hann inte. men ni skulle sett vad jag körde, tur att inte farbror polis va ute! men det där dträckan kanke ivanligtvis tar en och en halv två timmar att köra men ja körde den på en timme och det är att tacka racern för du kan du!! min lilla! med rosa rattmuff! =)

sen va det bara att slänga sig i sängen och njuta ett tag innnan man skulle sova. kolalde på film också high school musical 3, jag vet att jag är lite töntig nu som kollar på sånn film kasnke men ja tycker dom är så söta. =) speciellt vanessa och zac tillsammans!! :D

och nu som sagt är ja uppe fast inte med tuppen jag har ju lyx jobb så ja kan sova lite längre än andra. men nu ska ja kolla bloggar sen bege mig till jobbet!! hörs!!!

Dagens oufit!!


Allt från VM







the day before t-day

Vaken, japp.. vaken är jag. Nu är det bara motivationen som saknas. Motivationen att plugga. Ingenting går in. Vad ska jag plugga på? Neej just det, lätt att plugga när man inte har nån aning om vad man ska plugga på. Men men, nu: operation få upp sara ur sängen...

//SANDRA

Filosofiska funderingar

En fråga som jag har ställt mig ända sedan jag talade med Sandra över msn i söndags är hur det kommer sig att de djupaste och allvarligaste konversationerna sker på de konstigaste av tider? Kanske är det enbart jag som upplevt detta men likväl kanske det är en mer allmän upptäckt, min fråga blir således är det normalt att ha djupa konversationer klockan två på natten eller  bör jag bli orolig?

      //Malin


men pizza då?

Jag: Men Sara, om du vore en pizza då?
Sara: då skulle jag nog vara en hawaii, en sån där tråkig jävel. Eller nej jag skulle nog vara en sån där slibbig jävel, typ Knivsta special.
Jag: Jag skulle nog vara pizzasalladen, lite slebbig å smakar alltid olika, vet aldrig om den kommer att vara god..


Jaa,, å plugget går bra?



I Knivsta hos sara

Idag har jag jobbat. Inklusive promenad till o från jobbet.. Nu är jag trött vill jag lova!  Tur som haver gillar jag att jobba. Underbaraste barnen på den förskolan! Sen efter jobbet va jag bara hem och duschade snabbt innan ja slängde mig på tåget till Knivsta.. Jag och Sara ska köra tentaplugg. Sover här inatt och fortsätter imorrn (the last day before hell)..

Konversation med sara:

Jag: Om du var en glass, vilken sort skulle du vara då?
Sara: Jag skulle nog vara en daimstrut, lixom lite av varje, lite överaskningar i.
Jag: Jag skulle nog vara en päronsplit, man blir lixom besviken på att det inte är en piggelin.
Sara: Nemen du skulle snarare vara den för att du är kylig på utsidan med mjuk inuti.

Haha.. Lite tankar såhär i K-town

Hold on be strong. 


 

Top of the world...

Hej bloggen, här kommer en rapport från dagen so far (tji får de eventuella bloggläsare som inte tycker att vi lever tillräckligt spännande liv:P):

 
Det var helt klart meningen att alla köttbullar skulle ha olika storlek ;) Men detta är i alla fall köttbullar a´la Malin, gjorda efter egenkomponerat recept, de uppskattas väldigt mycket hemma.



Dessa vackra tulpaner inhandlades samtidigt som Sandras blomma och nu äntligen håller de på att slå ut.
Hörs senare, bloggen!

       // Malin     

Jobbet kallar!

jobbet kallar!! men hinner skriva några rader först! kom inte hem förns vid tolv igår kväll, snadra och jag hade ju en väldigt mysig kväll med chips och godis (som vi alltid äter) så nu har vi bestämt att vi får bara äta det på helgen!! HELGEN sandra!! vi e aldelles för osunda, vi kommer ju dö vid 30 om vi fortsätter så här och dte är inte många år kvar till dess, sandra har då försej ett halvår kortare än mig. mohaha!!! SKÄRPNING ÄR DET SOM GÄLLER NU!!!

tog en tripp förbi min pojkvän på vägen hem också, han sitter och lanar så det va typ 8 killar som va helt inne i sina spel när ja kom dit, så roligare än så va det inte så ja åkte efter fem minuter! =)

Måste bara berätta att när ja gick från snadra till bilen igår kommer det en polisbil, kommer ni ihåg knarkrazzian förut?? och nu kom  det ännu en polis, va är dte som händer där sandra bor egentligen?? fast sanningen va sen att den åkte efter mig(blev skit nervös såklart) men dne vände lika fort igen och åkte tillbaka mot sandra, tror dom förtsog att ja va fel person dom letade efter.

Nej nu ska ja åka och jobba! vart ledig i fyra dagar så nu är det dags igen! jobbar till stängning ikväll hoppas det är mycket folk, fast det tvivlar jag på.

hörs sen! pusss






Ny design, hemlighet avslöjad

Mia och Sandra här. Vi har fixat med bloggens design (och malins godkännande). Nu har vi precis sprungit ner till ica och köpt chips. Nu sitter vi och kollar på advokaterna =P

Hemligheten var att sandra fick armbandet som mia gjorde tidigare idag =D Såå fint! TACK MIA!

hat bra


    




Action på uppsala stadsbibliotek

Idag har varit en jobbig dag, sov så otroligt dåligt natten som var och har tvingats stå ut med en begynnande huvudvärk under dagen (not nice). Har i alla fall haft veckans två första seminarier, two to go, och erfarenheten av dagen är att det blir en väldigt bristfällig diskussion när det endast är två pers som ska diskutera och frågorna är ganska komplicerade. Men som tur var hade vi en snäll föreläsare/seminarieledare som tog tag i diskussionen och istället förklarade om institutionell teori i Kina.
På mina två håltimmar gick jag till stadsbiblioteket för att plugga och det visade sig att SVT var där och filmade ett inslag till programmet Doktor Åsa (brukar vanligtvis inte titta på det för har en tendens att bli lite hypokondrisk, jag och min sjuka hjärna ni vet:P). Det var väl ungefär det mest actionladdade som hänt idag, men man kan kanske inte ställa så höga krav på en måndag.

     // Malin  
P.S har sett ut jättemånga fina skor i butikerna, så släng dig i väggen Kung Bore så att det kan få bli vår. D.S

jag har en hemlighet

hallo hallo!!

har tyvärr inte gjort så mcyket av det jag velat, bara armbanden och nu har jag precis gjort en super god sallad, som jag sitte roch äter just nu. vet inte om jag vågar klippa luggen får se hur de blir. ska åka till sandra vid sex, fast ska förbi kvantum och panta flaskor och köpa godis innan ;) springer nog in på jobbet och kollar hur ja ska jobba också :D

här är bilder från dagen!! vi hörs senare hemma hos sandra!


ett av armbandet jag gjorde!


satte dit en love berlock på jockes armband också.



Min sallad








Dagens planer

hej hej!!

sitter just nu och pysslar och gör lite armband! men har fingrarna fulla med lim. :/ försöker få lite inspiration till att föra lite olika armband. =) dagens hitills har bestått av.. ja vad?? ingenting?? duschat har jag gjort och gjort ett armband. vaknade halvtolv  av ett sms på mobilen, vi ska kanske säga såhär istället vad är dagens planer??

*Göra några till armband. =)
*Klippa luggen
*Städa lite
*Träffa sandra och vi ska fixa vår desgin och Ätagodisfrånkvantumsomdenhärveckanbarakostar4,90kr/hg
*Måla naglarna för dom ser förjäkliga ut!

Ja de är vad dagens planer är.

nu ska ja fortsätta här hörs lite senare!!







Nu är det dax att ta tag i saken

Jajemen, nu måste jag komma en bit med mitt pluggande. Jobbet ringde för ett tag sen och ville att jag skulle jobba tis, ons. Sa att ja kunde jobba imorgon så då måste ja komma en bra bit på väg med pluggandet idag. Hur det nu ska gå till. Saknar motivation. Känslor just nu: kan inte, vill inte, tänker inte.. ahh. Men vill inte kugga. Har ingen lust med omtenta i juni sen. Suck.

I detta inlägg vill jag också passa på att tacka Malin för den fina blomman jag fick i lördags, bara för att jag va jag. Fiiinaste Malin, vilken bra överaskning. Blev sååå glad. TACK VÄNNEN!! <3


Min fina blomma ja fick =)

Jag har en lite udda vana att döpa mina blommor, tror att jag ska bli bättre på att sköta om dom då. Hmm, njaa. Men namn får dom iaf. Det här är baby Rose. hehe.

Nu ska jag dyka ner i böckerna.
Tjaaoo

//SANDRA 

New York, New York would you like to be my friend

New York fashion week pågår för fulla rullar i Bryant Park och precis som många andra modemedvetna tjejer önskar jag att jag hade tillgång till samma lyx som tjejerna i Sex and the city, nämligen att få sitta på front row. Men istället för att beställa en flygbiljett så får jag genom internets hjälp i alla fall se visningarna. Modefolkets gullegris numero uno Alexander Wang hade för någon dag sedan visning inför hösten 2009.

    

Bilder lånade från Style.com

Verkar alltså kunna bli en väldigt svart höst och för någon som inte är ett big fan av färg annars (moí) så tror jag nog att det kan bli elegant .
Sov så gott bloggen, personligen ska jag drömma om the big apple...
                 // Malin    

Pyssel

Sitter just nu och kollar på beck, dagen har bestått av mys och en tupplur, skjutsat jocke också, har öven pysslat lite med min inspirationsbok också.

När jocke och jag åkte till björklinge tidiagre ikväll när vi skulle hämta hans hockeygrejer såg vi först en brandbil sen tittade vi lite åt vänster då ser vi ett hus stå i lågor, såg så läskigt ut och lite sorgset. man blir så ledsen när man ser nått brinner, men läste sen att de va ett gargae så tur i oturen.  så det kan man väl kalla dagens händelse!

Somnade tidiagre idag i en två timmar hade ju bara sovit några timmar i natt så det va sköönt. =) annars ahr jag bara samlat på mig inspiration på bloggar idag. är fäst vid dom.


mitt egen gjorda armband som jocke fick av mig,
som jag lagade idag.













Sunday, bloody sunday

Jaha, då var det söndag igen. Ännu en vecka över och imorgon börjar en ny. Ingen vecka att se fram emot direkt då det är tentaplugg som gäller fram till torsdag för att då åka och sätta sig i den där jäkla aulan å skriva tenta-skiten. Men nu ska vi inte vara sån, det kommer att gå bra.. hmm..

Sara kom hit vid två för att sätta igång med pluggandet. Vi är såå duktiga, riktiga arbetsmyror
HAHA, yeah right
 
Men NU ska vi sätta fart så vi får nått gjort innan Beck.


//SANDRA 

Får jag inte en riktig Billy så får jag väl nöja mig med en Billy i trä

kort rapport från gårdagskvällen med sällskapsspel och melodifestivalen (skönt med ett break från pluggandet). Tyckte att det i allmänhet var ettt ganska dåligt startfält igår i melodifestivalen och Markoolio hade helt klart snott från lejonkungen och Heat hade tagit ngn ton från cutting crews (I just) died in your arms.  Men är i alla fall glad att Måns gick vidare med kvällens bästa bidrag.. Tog sällskap med Emlie till järnvägsstationen och där fälldes så kloka kommentarer från sida som: "Får jag inte en riktig Billy så får jag väl nöja mig med en Billy i trä!" (chansa vad ämnet var som gjorde att jag fällde denna onliner?)

// Malin (ska återgår ill pluggandet nu men ikväll bänkar jag mig i soffan framför Beck så att jag kan få min veckodos av Gunvald;)) 

Vad är en bal på slottet....

...när man får läsa denna underbara bok hela söndagen:P



Känns som om ögonen stirrar i kors nu, men det kan bero på vetskapen att det ännu är långt kvar av denna plugga söndag.

//Malin     

lugg eller inte lugg?

God morgon!! hoppas all mår bra, jag är skit trött men sånt är livet, sov bara fem timmar inatt, fick ta hand om min pojkvän som hade fått i sig lite för starka drycker. men till slut somnade ja på en ca 20 cm brad plats av sängen. :/
gårdags kvällen bestog av hockey och jag hamnade i klacken. :P matchen va rolig dom första två peridoerna sen gick det utför, dom torska alltså.

Fick sen agera lite taxi åt hockeypojkarna, med högsta volym på cd:n. Kom tillslut hemma och tårna va fortfarande iskalla. kollade på melodifestivalen och jag tyckte heat va bäst,så de va ju bra att dom gick vidare, markolioos låt lät som lejonkungen och måns skulle dansat lite mer :P

ligger just nu i sängen. kollar lite på mtv med en sovande liten pojkvän brevid mig. hoppas han vaknar snart så man får nått att prata med.

Har funderat länge på att klippa lugg och blir bara mer och mer sugen när ja ser folk med det, så funderar på att klippa till idag, bättre nu i vår än sen när de blir sommar. tror ja gört, ska höra vaad mitt smakråd här brevid tycker bara och sandra och malin vad tycker ni? och alla andra ska ja görat??

får väl se senare??

  
Utan lugg eller med lugg?









Alla <3 dag!

hej och hå så här på alla hjärstans dag!!

Hu har jag egentligen firat denna dag då?? jo såklart med min kära pojkvänmen vi började fira redan igår, han fick sina presenter av mig som va två armband, ett köpt och ett egen gjort som ja fixade igår. men de gick sönder så måste la de. ;) vi köpte massa godis och chips som vi åt igår också och ja somnade tidigt men jocke låg vaken till klockan tre och jag vaknade nog en gång i halvtimmen. :P
Idag då vad har vi gjort då?? jocke sov till ett då han sen fick fruskost på sängen och även kladdkaka som jag bakat på morgonkvisten. mm va got de va :D



dagen har mest bestått av mys och kramar men vi va även in en snabbis till gränby för att inhandla alkohol på systemet, jocke skulle tydligen ut på krogen ikväll. :P (vet att han alltid sköter sig) va även och förkorta armbandet han fick igår och hämta hockey grejer. har ni någonsin vart in i ett hockeyomklädningsrum?? stanken som finns där inne går inte att beskriva, det är så himla ombehagligt. så hålla för näsan är ett måste!!

Jocke har nämligen match ikväll och därför blir dte inte alla <3 dag firande i kväll, fast jag ska åka dit och se matchen i kylan! jag tycker om att se han spela för han e bäst!! som sagt ser ja framemot om några år när dom stora cashen rullar in. =) haha!!  



nu ligger ja här i sängen, väntar på mat och leker lite med rasmus som vi är barnvakt åt för om en timme åker jag till den kalla hallen och spenderar min lördagkväll!

ha en bra kväll!!
puss och kram








Lördag

Lördag idag, har inte gjort speciellt mycket. Bakis från igår. Men jag va förbi syrran och lämnade en alla hjärtans dag present till Melwin. Fick ett jättefint halsband av honom, som syrran va så noga att påpeka.. det var inte från henne. Tänk att han kunde fixa det alldeles själv! Väldigt begåvat!


Såå fint, I like =)

Nu snart kommer Emelie, då ska vi ner till ica och kolla efter nått att äta. Sen kommer Malin lite senare.. Kul att vi äntligen tajmade ihop och träffas.

SANDRA 

Hypad trend

Vårens mest hyppade trend i mina ögon, är för en gångs skull ngt klädesplagg eller en mer övergripande trend såsom spetsen i höstas, utan istället så är det den här...



Ha en trevlig alla hjärtans dag, allihopa!!

  // Malin      

Pensionärsvarning utvarnas!!

Fredag den 13:e och dagen före alla hjärtans dag (påmminelse till sig själv se till att ha ngn valentine nästa år), imorgon kommer en blandning av arbete och nöje inträffa då jag måste plugga större delen av dagen för att sedan bege mig av mot Uppsala. Löftet om att inte se melodifestivalen kommer att brytas redan imorgon (så mkt för det löftet liksom) när jag bänkar mig i soffan med Sandra och Emelie. Det enda jag hoppas är att det inte är så förfärligt kallt ute för då kommer min surprise inte må så bra...
Fredagskvällen har tillbringats i siffan framför På Spåret, alltid lika roligt att se de charmiga Filip och Fredrik (personligen brukar jag vara ganska duktig på att svara rätt på frågorna, men denna gång gick det käpprätt åt helsike). Vet inte om det värsta är att jag sitter hemma en fredag och ser på spåret elelr faktumet att jag har en tendens att klara av deras sjuka ledtrådar, misstänker att jag sett det alldeles för ofta. PENSIONÄRSVARNING (behöver kanske inte ens nämna att det hänt fler än en gång att jag frivilligt kollat på antikrundan:P)
Nej, nu ska jag återgå till att se 27 dresses för fjärde gången. Om ni inte hör av mig så mkt i helgen så behöver ni inte vara rädda för att ngt hemskt har hänt utan istället sitter jag antagligen med näsan i böckerna som förberedelse till de 4 seminarier jag har nästa vecka. Jobbig vecka i ankommande alltså...
                                   //Malin   

Fredagstrafiken på Gränby C

Hemma igen från Gränby c. Melwin var världens duktigaste, gnällde ingenting när han fick sitta i vagnen och höll i handen när han gick. Världens goaste lilla kille =)

Det är bra att Melwin som snart är två kan sköta sig, när kärringar med kundvagnar inte kan det. Gud så brottom dom har! Struntar helt i att dom kan köra på folk. Typ tar sats och småspringer om dom ser att nån ska åt samma håll. Synd bara att jag hade en barnvagn istället för kundvagn, hade jag inte haft det så hade jag kört på dom. Jag kan se rubrikerna i unt (Uppsala Nya Tidning): "20-åringens kundvagnsattack" och inne i tidningen ett citat från mig; "Det var rätt åt dom". Japp, rätt åt dom hade det varit!

Nu kanske man skulle ta och börja göra sig i ordning för att gå på parteeyy.. vet iaf vad ja ska ha på mig. Blir den lilla svarta, med tights och stövlar. Jeppers, det blir bra det.

SANDRA    

Inspirationsbok, fotoalbum, smyckestillverkning ja allt vill ja göra nu!

Håller just nu på städa upp alla kläder på ligger på golvet och måste nog damma lite också (jag är faktiskt allergisk mot damm och kvalster, fast jag fick den allergiska chocken när ja åt goucamole =/).

I somras köpte ja tre fina böcker som ja skulle sätta in bilder i men det är bara en som är full med bilder från min student men nu har jag kommit på att ja ska göra en inspirationsbok istället av en. ska klippa och klistra in massa bilder i den av saker ja inspireras av. snygga outfits, skor kläder, inredning ja allt. =)

Måste bara städa klart sen ska ja börja. kanske ska sätta in lite bilder i den andra också tror jag. Det va meningen att det skulle bli ett fotoalbum med blder på mig och jocke så det får det bli. måste frammkalla massa bilder som jag har på datorn. :/ tänk om datorn kraschar!

ååå nu blev ja sugen på att göra massa pyssel nu när ja är ledig!! ska nog ta atg i min smyckestillverkning också,(beställde massa grejer i somras för att göra smycken). åååh va roligt nu är jag taggad!!!

nu ska jag skriva en lång lista på allt jag ska göra dom här dagarna jag är ledig =) funny!!! älskar när man är på pysselhumör!

hörs senare kära läsare!!







Fredagen den trettonde

ja fredag idag och första dagen av mina fyra lediga dagar! ligger fortfarande i sängen, ska strax upp och äta en macka eller två för magen kurrar lite. Inatt har jag verkligen sovit gott sa tio timmar. sköönt =)

Vad händer idag då? Ska försöak ta mig i krgen och städa upp här hemma, det är stökigt, alla kläder på golvet men det är bara för ja ha lite för mycket kläder för mina garderober. har föreslagit för mamma att vi ska bygga en walk in closet men det ville hon inte. varför inte liksom? senare ikväll får ja äntligen träffa jocke, som ja saknat honom, han ska kanske spela match och såfall ska ja kolla på den innan vi åker hem hit och börjar vårt alla hjärtans dag firande undra va vi ska göra i morgon?? baka en god kladdkaka tycker ja =) sen har han match i morgon kväll, hårt att va hockeyfru men ja gillart =) tänk sen när dom stora cashen kommer in och jag är lyxfru, då kommer sandra va avundsjuk!!!  slut snackat om de, för nu dör jag snart av hunger. hörs sen!



ps. inte alls nått rolit inlägg men bara för att ha nått att skriva liksom








Friday, I'm in love

Äntligen fredag! Fredag och lördag, veckans bästa dagar!
Ikväll blir det fest med kursarna, först förfest hos Jimmy och sen blir det utgång. Det ska bli väldigt trevligt. På eftermiddagen blir det gränby c med syrran och mellen. Nu borde jag städa. Men vill inte. Ska nog försöka hitta på något ovettigt, som verkar vettigt, att göra så jag slipper. Hmm.. Se på Laguna Beach?

SANDRA   

Yatzy

Ett av mitt och sandras intressen är yatzy, när vi inte ahr något att göra på kvällarna så spelar vi yatzy på nätet, skit kul och man tröttnar aldrig, det är just det jag gör nu alltså spelar yatzy!!













Maraton

Nu är det maraton som gäller,, och då menar jag inte det som inkluderar löparskorna, nej jag menar Laguna Beach maraton. Haha, såå lame. Men i väntan på nya avsnitt av the hills så kom jag plötsligt på att jag inte ens sett Laguna. Så har kollat lite smått de senaste dagarna, men nu är jag fast! Det enda som är mer lame än mitt maraton är personerna i serien.

Tidigare ikväll har jag varit hos syrran, lekte först lite med Melwin innan han skulle sova, sen va det TV:n som gällde. Kollade på Sveriges värsta bilförare, och jag kan säga en sak.. Jag har inte tagit körkort, men är helt övertygad om att jag skulle klara mig där med. Eller är det möjligtvis så att det går att beställa hem körkort från nån sida på nätet? Det måste vara så, för så där dassigt går det ju bara inte att köra om man har klarat en uppkörning! 

Nu ska jag återgå till mitt maraton, väldigt spännande. Justin har precis breakat med Jess och nu är han ihop med Alex.
Drama Drama Drama
Lame Lame Lame
=P

SANDRA  

Ursäkta röran

Vill enbart förklara att den röriga layouten på förra inlägget inte direkt var mitt fel utan istället har jag nu insett att bloggen lever sitt egna lilla liv:P
Kvällen har intagits i soffan framför Sveriges värsta bilförare och Lyxfällan, båda programmen är lika skrämmande!!! Knäppte även om till korrespondenterna i Svt och kunde inte låta bli att känna en viss stolthet över att ett svensk program (uppdrag granskning) lyckats avslöja ett scoop som hela världen nu referar till, och som lett till att förintelseförnekaren Williamson och Påven hamnat i ett ordentligt blåsväder. Go svensk public service och för en gångs skull blir man glad över att det är till program som detta som tv-licensen går till:)
Nu ska jag återgå till mitt skrivande, någon gång ska jag berätta vad det är jag jobbar på men känner mig ännu inte riktigt redo.
Kram   
                                // Malin  

Dagen i bilder och lite allmäna funderingar

Hej, bloggen!! Idag har jag agerat personlig assistent åt min 86-åriga farmor. Hon skulle iväg och träffa sina vänner, som hon gör varje torsdag men eftersom det är så otroligt dåligt plogat hemma så följde jag med som stöd. Hade förväntat mig att få häva upp datorn och sitta och jobba lite men istället slutade det med att jag satt och småpratade med farmor och hennes två vänner som var 85 och 91, otroligt pigga för sina respektabla åldrar!! Var i alla fall en mycket trevligt stund och vi stannade i ungefär två timmar, ett personligt rekord för mig som vanligtvis inte brukar ha tillräckligt med tålamod för att sitta flera timmar och stirra på ett tomt fat (tar ju aldrig mer än fem minuter att äta upp en bulle)... Mindes att jag igår läste intervjun i Upsala Nya Tidning med Alexander Mayborn, målspruta i Sirius bandy, som tydligen ser sig själv som en professionell fikare och kan sitta på ett kafé i fem timmar, FEM TIMMAR!!!! Hur gör man för att kunna sitta och fika i fem timmar, personligen skulle jag få spader efter enbart en.
                                                                    
            Här intogs en fika med min farmor                             Solen var framme och det var inte heller särskilt kallt ute
'

Passar på att lägga upp bilder pa dagens klädval också...

                                                     T-shirt från H&M, halsduk från H&M och jeans har  
                                                                                                                            jag nada aning om vart de kommer ifrån.

Nu ska jag börja laga middag, idag blir det pasta och skinksås... Kram
                          // Malin

thursday, I don't care about you..

Dagen har hittills bestått av en joggingtur till bussen i morse (ej frivillig dock) för att ta mig till plugget, idag var det nämligen delkursens sista föreläsningar. Nu är jag ledig till nästa torsdag, men då blir det nått att bita i, är nämligen dax för salstenta  =S
Det ska bli såå skönt att få sova lite på morgonen, sen blir det plugg tillsammans med Sara... Vi har ju tagit oss igenom de tidigare tentorna, så varför bryta en sån vana?

Nu ska jag laga lite lunch. På menyn: Sallad a la sandra



SANDRA 


våfflor till lunch

ja då sitter man här på sin lunch, maten är uppäten och gick till ica och köpe en liten chokladbit och sura björnar som ja sitter och mumsar på nu. började nio i morse och slutar sex egentligen men gåt nog hem tidiagre, fick fin besök tidigare idag av min bror och hans son och blev tillfrågad om jag ville va barnvakt ikväll så troligtvis blir det så. =) så roligt. rasmus är nog det mest fantastiska ungen somfinns, glad, lekfull och kör sitt egna race.  så det kommer min kväll att bestå av. =)

dagen har gott fort hitills idag och nu är det inte många timmar kvar, sen e jag ledig i fyra dagar!! FYRA DAGAR!!! åååh va sköönt! undra vad man ska göra?? alla hjärtans dag är det ju iallafall sen får vi se. =)

det här hade jag och berätta idag. kommer kasnek ett till senare idag, ingen outfit idag iaf för ja har typ samma kläder som igår förutom ett linne iställe för den svarta oversize tröjan.

pusss på er alla!!!






Broakulla eller blåkulla?

Under förra årets allsvenska så förändrades plötsligt min yngsta systers lojalitet från Hammarby till Kalmar FF (ett beslut som visade sig korrekt om man gillar att heja på det lag som vinner allsvenskan).  I laget spelade (ej längre bör det påpekas för ordningens skull) de tre bröderna Elm, varav två stycken befann sig på planen idag när Sverige mötte Österrike i en träningsmatch. Det som är intressant med bröderna Elm är dels att de är bröder och dels att de kommer från en liten by som heter Broakulla, misstänker att den  påminner lite om min egen hemby. Varje gång jag hör det där namnet så kan jag inte låta bli att tycka att det låter precis som Blåkulla, ni vet platsen som häxorna flyger till på skärtorsdagen. Till en början trodde jag att de till och med sade det på radion, idag vet jag bättre eller nja kanske inte, men det är åtminstone ett misstag som alla kan göra :P

                                        //Malin  


sista inlägget för dagen.. iaf från mig

Kväll/natt igen..

Pratar i telen med Sara... check
Förbannat arg... check
Trött.... icke

Imorrn blir det nya tag.


SANDRA
 

"Takin' back my love..."

Just nu går Enrique Iglesias nya singel på repeat hemma hos mig, är en sådan person som hittar en låt hon gillar och sedan lyssnar sönder den för att hon inte kan få nog. Fastnade framför spotify igår och lyssnade på Mark Knopfler, jag som tidigare aldrig lyssnat på honom (med undantag av någon enstaka låt på radion- som jag ändå inte kommer ihåg:P) låg i min säng och kunde inte få nog av  sjönsång. Men nu är det alltså Enrique som gäller för ögonblicket:)
Diskuterade just med Sandra hur lång tid det kan ta att få nya kårlägget, som tur är har jag ingen tenta inom den närmsta framtiden (tycker synd om de som har det och ännu inte fått sitt nya kårleg, man måste kunna identifiera sig med kårleg och vanlig legitimation om man skriver en salstenta)...
Lägger upp dagens kläder också:          
Mitt reafynd från förra veckan, blårandig skjorta från Rut med flera, och gammal kjol från förra året på New Yorker

                                // Malin

P.S Fick just det glädjande beskedet att min kompis Matilda tilldelats en studieplats i Mexico under ett år, gäller att spara ihop pengar så att vi kan åka dit och hälsa på "gänget"! GRATTIS Matilda, kommer sakna dig men skype finns ju alltid D.S


11 februari

God dagens kära blogg.

Idag ahr jag hunnit med mycket, :/ är nämligen eldig idag så jag har vart inne i stan idag med en kompis, tina. Vaknda åtta i morse av ett sms som var från min kära pojkvän, så då gjorde inget att ja vakna så tidigt för då blir man bara glad av sms, ialalfall kunde inte somna om så låg vaken fram till kvart över nio då jag gick upp och fixa mig för att åka in till stan, tina ville ha lite hjlp att hitta kläder så jag ställde upp som personlig shopper (mitt andra jobb liksom, fast utan lön)
så alldeles nyss kom jag hem, med bara ett linne i en påse, 29 kr var de värt =) 
Men tina shoppade på bra, jag tycker jag gjorde ett bra jobb idag. =) hoppas du blev nöjd fina tina!! =)  

här kommer också dagens outfit!!




Nu ska ja vila lite för man blir trött av att gå på stan! =) hörs sen!








"Tuesday wednesday break my heart"

Jag och Sara tror att det är fredag idag, Men icke... Igår slutade pluggningen med att jag och Sara pratade med varandra i telen i tre timmar. Och vi pratade inte om plugget kan ja ju lova. Därför sågs vi tidigare idag för att prata ihop oss lite innan. Så lite duktiga va vi ju iaf. Nu sitter vi här hemma hos mig. Väldans trevligt.

Morgonen i bilder:



Sara @ ILU 8.30



Vera taggad till 1000



fellow kursare

Och det är hur min morgon/förmiddag har sett ut.
Nu ska jag nog ta och irritera Sara lite.

SANDRA

inspiration



Jag är den av oss tre som inte pluggar och kommer helelr aldrig börja göra det, ett extra år på gymnasiet räckte. Vad gör jag då på kvällarna när dom andra pluggar, jo jag läser en massa bloggar, kolalr runt på massa sidor och får massa inspiration. hamnade inne på sidan http://www.gojane.com där det finns en hel del billiga kläder men såklart finns dom bara i usa! med jag fastnade lite för dessa skor, som skoälskare kan man ju aldrig sluta älska skor!!




 

Så dax nu

Nu är pluggmusiken på  (Winnerbäck). Har tagit mig igenom hälften av det man ska ha läst till imorgon. Märkte precis att det fanns frågor som skulle besvaras, utöver den läslogg man ska skriva. Va kul! Jätteroligt.. verkligen.. Dessutom fungerar det jag läser nu som ett väldigt effektivt sömnpiller. Vad handlar det ens om? Har läst några sidor men har Ingen aning. Det blir helt enkelt uppesittarkväll. Det är nu man önskar att man hade börjat tidigare. Men på dagen förtränger man att samvetet till slut kommer att ta över. Så nu sitter jag här, inte ens halvt klar. 
Helt oduglig är man.

SANDRA 

Dagens

Känner att Mia har satt standarden nu och helt plötsligt försvann möjligheten att gå runt i mjukisbyxor hemma, för tro mig det är ingen vacker syn och det borde ni heller inte plågas att se:P
Är helt såsig i huvudet efter två föreläsningar, men är i alla fall hemma nu. Stötte på min kompis Maria (inte blogg-Mia, underligt egentligen hur det kommer sig att så många heter lika i vår umgängeskrets...)  i trappuppgången upp till min institution, var länge sedan vi sågs sist så får nog antagligen ta och styra upp någonting där.
Fick även ett roliga resultat från en tidigare hemtentamen som gjorde mig på bättre humör:)
Var inne på Rut med flera idag och hittade en oerhört fin klänning, men prislappen var lite väl häftig för en student i februari som inte riktigt vet när hon skulle få änvändning för den. Anar däremot att det kommer sluta med att den får följa med hem ngn gång. Får testa den någon dag och knäppa kort så att ni får se detta underverk...


Och nej, det är inte någon som har halshuggit mig under dagen orkade bara inte visa mitt nästintill osminkade ansikte.

                                                                                                                                             // Malin        

Inte min dag - inte alls

Idag är en sån där dag då allt bara går Fel Fel Fel! Glommer allt, krånglar till det för mig och känner mig allmänt lost. Men jag tog mig iaf efter mycket om och men in till city för att luncha på cupido med Malin. Väldans trevligt måste jag säga. Sen blev det en runda på stan. Jag var såå duktig och struntade i att köpa 2 saker som jag egentligen ville ha. Framsteg? I think sooo!

Andra framsteg jag har gjort på senaste tiden är att jag pluggar mycket bättre.. men som sagt, idag är det inte min dag. Inte på nått plan. Seminarium imorgon, 2 böcker att läsa.. har inte börjat. Orkar inte, vill inte. Verkligen INTE. Vill bara komma på en bra anledning till att slippa. Give me a reason, please!



Ser väl kul ut? Nej just det, inte alls! Såå, dyka ner i böckerna eller hitta på något annat?

SANDRA 


Dagens!

Nära att det inte blev någon dagens outfit. Jag är en person med en väldigt stor garderob om man säger så (jobbar ju i klädesbutik så kanske inte så svårt att lista ut) men vissa dagar finns det bara ingenting att sätta på sig, känner mig ful och tjock i allt. och idag är just en sådan dag! nu kommer vissa säga nej du ska inte känna så men ingen kommer kommer kunna ändra på det för mitt dåliga självförtroende har jag haft sen många år tillbaka. tyvärr

men här kommer iaf dagens!



Vet att jag har lite krokiga ben. :P








Imponerande!

God morgon! eller börjar det bli dags för lunch?

nej när man jobbar som jag gör är det moorgon för min lunch är inte förns vid fyra så morgon är det!!
natten har varit jobbig, vaknat hela tiden av obehagliga drömmar.

Denna dagen består alltså även den av jobb, ett till åtta jobbar, en ganska skön tid. =) ni som inte vet så jobbar jag i en butik med massa kläder =) i gränby centrum, som är ett köp centrum här i uppsala för er som inte visste de. =) vi har nya lokaler och snart öppnar mer nya butiker så det är ju skiiit kul =) då kommer även rix morron zoo!! bra stämning alltså =)

Måste faktiskt stiga upp ut sängen nu och ställa mig i duschen är alldeles för skitig för att åka så här till jobbet. tänkte idag även börja med dagens outfit som alla andra gör så ja ska va en i gänget!! men dne kommer senare när ja fått på mig de ja ska ha!

hörs om ett tag då!!









En ny dag…

God morgon, så var det dags att för att en kort stund återvända till det normala genom att bege sig till Uppsala för att delta i två föreläsningar om saten och sociala normer/vägberoende (förstår att alla blev megaintresserade, men det är mer spännande än man kan tro). Det här kommer att bli en lång dag, en sådan som runt halv fem kommer att kännas som om att den aldrig kommer att ta slut.
Däremot så ser jag fram emot att luncha med Sandra under mina två håltimmar, måste nog även se till att plugga lite eftersom jag varit sorgligt ineffektiv den senaste tiden.

Ha en bra dag!



                                  //Malin   


"hur mycket rang det??"

heeej bloggen!!

kom precis hem till sandra, eller egentligen kom ja för ett tag sen men vi drog till ica =) slutade lite tidiagare idag och då åkte ja till min andra halva, Jocke, tyckte lite synd om honom, han har åkt på allt man kan göra på en och samma gång, förkylning, feber, lårkaka, smäll på näsan och käken det kanske va nått mer men minns inte. det är hårt att spela hockey. men därför åkte jag dit med det han gillar bäst chips och cola light och mig såklart! och glad blev han!! =)

som sagt nu är jag hos sandra, drog till ica innan för att överaska henne med lite fika men när ja kom upp hit ville hon ha käk så drig ner dit en gång till ;) stammisar på ica.



nu ska vi mysa lite och snart ska vi se på familjen annorlunda, en sak som är säker jag ska ha max tre barn!!! fler blir det inte! ska även hugga in i fikat nu. winerbröden kostade 2 för 14 och 3 för 10. så undra vem som får två??






kramar maria "mia"




Hej mitt vinterland…

Ledsen för dåligt bloggande idag...

Det finns en del människor som älskar snö, jag är INTE en av dem! Vinterhalvåret går ut på att jag konstant längtar till sydligare breddgrader och fasar inför möjligheten att ett snöoväder dragit in över Uppland under natten så att morgonens bussar blir inställda eller försenade. Samtidigt kan jag inte låta bli att tycka att det är vackert när solens strålar reflekteras i snön på marken, som idag då det varit en vacker vinterdag. Men eftersom jag misstänker att jag är lite allergisk mot kyla så har jag upptäckt att det bästa sättet för mig att njuta av det vackra vädret är genom att titta ut genom fönstret...
Idag har jag varit ledig, även om begreppet är lite luddigt när man studerar vid universitet (ordet ledig brukar vanligtvis betyda att man är hemma och pluggar istället för att sitta på en föreläsning), men idag så har jag struntat att öppna kursboken. Inte för att kursboken om institutionell teori är tråkig, i själva verket är den lättläst och går att först (behöver inte påpeka att alla böcker inte är så snälla), utan för att jag verkligen inte har orkat.
Lider fortfarande av en ömmande vrist som gör ont så fort jag ska gå nedför trappan, några förslag på vad jag kan ha gjort??

Ikväll blir det en lugn kväll framför datorn och tv:n, längtar tills det nya avsnittet av chuck klockan åtta som sedan efterföljs av ett spännande mysterium i CSI NY i en annan kanal, den enda av CSI-serierna som jag finner värd att följa...        
                                     //Malin 


hemma och mellanlandar

Nu på förmiddagen har jag varit på föreläsning och sen fixat lite litteratur.. Såå segt. Sen vill jag klaga på att det är halt ute. Testa att sanda vettja! Inte halkat än men gick fan inte att springa till bussen i morse asså..

Morgonen i bilder:



@ Föreläsning



Sara kör rökpaus, hennes uppmaning när jag tar upp mobilen för att knäppa kort: "Ta mig bakifrån"
Well okeeej Sara. Vackert blev det.

Nu ska ja dra till syster och Melwin! Tjarå!

SANDRA    




Vad gör jag ens uppe

Imorrn ska man upp tidigt igen då, helgen över. Synd att gå att lägga sig i tid lixom. Inte bra att man är stans rastlösaste människa. Men allvarligt talat, på natten, finns det inte en himlans massa saker man plötsligt kommer på att man ska göra? Och man har ju bara haft en hel dag på sig att göra det, men NEEJ, på natten ska det ske. Det enda som stoppar mig från att dra fram dammsugaren nu är att grannarna antagligen sover.. Sara är likadan, vi har lagt till med en vana att sitta och prata om allt och inget way passed bedtime. Mycket trevligt om ni frågar mig, älskar att prata i telen. Bästa är att båda har comhem så det kostar inget att ringa, helt otroligt bra! Billigt är gott men gratis är godast.

Nemen nu har jag suttit och tagit bort röda ögon på foton i tillräckligt många mappar för inatt. Nu ska ja stupa i säng för att ligga och vrida och vända på mig i något som kommer kännas som en evighet. Undra vad man kommer ligga och tänka på inatt.. ni vet väl att det är då alla bra och smarta tankar kommer som man gått och väntat på hela dagen!? Jajemen, det är sant!

Natt. Sova.

SANDRA    

Får väl sola i ljuset från taklampan

Sverige är bra på många sätt och det finns inget som slår en svensk sommar, förutsatt att det inte regnar så mycket för gör det just det så slår allt en svensk sommar. Det Sverige däremot inte är så bra på är antalet soltimmar under vinterhalvåret, fast det känns lite fel att klaga när det finns länder som Australien där solens vackra strålar ställer till med sådana problem för ögonblicket. Emellertid så finns det stunder då jag längtar, jag längtar till månaderna som Gyllene tider sjunger så längtansfullt om. Men eftersom jag vet att var dag har sin tid och en utlandssemester inte ens är att tänka på för ögonblicket, så får jag nöja mig med det tredje bästa: sola mig i ljuset från taklampan!
Det bästa är att man inte ens behöver smörja in sig med solskyddsfaktor och några jobbiga ränder efter bikinin förväntar jag mig inte heller behöva uppleva. Kanske detta kan bli den nya it-grejen, skit i Kanarieöarna eller Mallorca och stanna hemma för att sola dig i ljuset av taklampan!

God natt!


                                       //Malin  


heeemmaaaaa!!

Då va man hemma från jobbet, dagen gick ganska fort men dåligt med kunder. Sandra och malin va in en snabbis så det va ju lite kul iallafall. 

sandra: jag har köpt två par nya örhängen!
Jag: åå får se
sandra tar upp ena
Jag: å sånna har jag! =)
sandra aha okej :)
sandra tar upp dom andra
Jag: åhh sånna har jag också =) så pekar jag på mina öron

haha sandra har vi lite lika smak eller????

nu ska ja se på tv och läsa dagens skörd av bloggar, jag är nämligen en som läser typ 20 stycken olika bloggar varje dag! man blir helt enkelt fast.

kramar maria "mia"


Underbara shopping

Idag har jag varit och fikat med Malin (inte blogg-malin). Det var riktigt trevligt, fick prata av sig massa samtidigt som man fick dricka en riktigt god kaffe. Sen drog vi en sväng i affärerna och kikade runt lite, passade också på att titta in hos mia som jobbar idag. Det bästa med att gå i affärer är att man kan unna sig små fynd ibland , eller jaa relativt ofta blir det nog. Men det är så kul att få komma hem med något nytt och fint =) idag blev det två par örhängen, me like!



Jag och Malin pratade lite om folk som inte kan take a hint. Vad är problemet? Är man på tok för självupptagen och ego för att inse att nån inte vii ha med en att göra? Ge upp! Här försöker man va snäll och let it down gently, men det tjänar man fan inget på. Nästa gång ska jag vara brutalt ärlig, det vet ni som känner mig att jag kan vara. Nu blir det inga fler undantag. Det tjänar ingenting till att försöka vara snäll, inte längre. (Detta riktar sig inte till nån av er som läser det här, så ta inte illa upp vettja) =P

SANDRA


Min kärlek

JAG ÄR KÄR, lagom till alla hjärtans dag och nu tänker ni att då kommer hon äntligen ha någon att mysa med på lördag (det har jag också men kanske inte på det sättet som ni tänker, har nämligen planerat in en tjejkväll med Sandra och vår kompis Emelie, känner mig inte riktigt redo att fira något så stort som alla hjärtans dag med min nya kärlek - vill inte rusa fram). Problemet med min nya kärlek är att den inte riktigt kan ge mig allt som jag vill ha och behöver utan den saknar ibland något vitalt som skulle göra vårt förhållande fulländat. Men sådant finns det ju alltid andra hjälpmedel till ;)
Vi tog kontakt med varandra i fredags och då tänker ni antagligen att det var ju väldigt snabbt att falla för någon, men det var kärlek från första ögonblicket. Det fanns ingen tvekan om att vi var menade för varandra, så nu har vi tillbringat vår första helg ihop och passionen finns fortfarande kvar.
Min nya kärlek jag önskar att det blir vi för evigt, du är min stora kärlek och jag kommer aldrig att överge dig...  Spotify, I love you...

                                   //Malin      


lunchinlägg.

hejsan i stugorna!!

Sitter på lunch på jobbet och har precis huggit in på första godisen från påsen jag köpte för att goffa i mig i kväll, när jag jobbar mina sista timmar ensam. man blir alltid lika glad av att få äta en liten bit! godis är gott =) vem håller inte med??

har inte hänt mycket på jobbet idag förutom att mamma kom förbi. :/ hoppas även sandra ska dyka upp senare! =)
det jag har gjort sen jag började jobba för tre timmar sen är att endast stått och larmat skinnjackor, lagom kul men nu är jag klar iaf! =)

hade bra bloggen!!!!
kramar maria "mia"


Lördagskväll

Som tidigare nämnt blev det ingen melodifestivalen för mig igår även om jag också upptäckte att det är helt omöjligt att stänga resultat ute från min lilla hjärna. Istället för att se på när Alcazar och Emillia gick till final så satt jag i min säng och kollade på film, the house bunny som inte direkt gav något bestående intryck förutom att den spelade på varje klyscha som finns. Däremot kan jag rekommendera the secret life of bees, en film som utspelar sig på 1960-talet men som är aktuell genom att Barack Obama precis tillträtt som USA:s president.
Idag så har min mor åkt till Åland, jösses vad jag hoppas för hennes skull att det inte blåser så mycket ute på havet. Lycka till, kära mor och jag lovar att inte försöka bränna ned huset medan du är borta.

                                            //Malin    


Jobbsöndag!

God morgon! hoppas ni sovit gott för det har jag!!!! elelr en väldigt konstig dröm men annars så!!

slutade sex igår och då åkte jag till den kalla ishallen som var lite varmare än den jag brukar sitta i. min pojkvän spelar nämligen hockey, så nu vet ni dett. =) de va en ganska rolig match, lite slagsmål och irriterade hela tiden men tyvärr gick det inte så bra för deras lag. men det kan ju inte alltid gå bra!! (bättre lycka idag!!) du är bäst det vet du!!!

Kom till victoria sen vid kvart i nio och hann se sista bidraget som jag även tyckte va det bästa! engligt snabbgenomgången, men som sagt melodifestivalen blir ju aldrig som man vill! håller med sandra om hur faan kan man rösta på of ugglas! pinsamt! kvällens klädshock hörde jag tydligen va shirely clamp (slitsen hade tydligen åkt upp) shirely clamp var även kvällens fiasko, det jag hörde så lät det lite falskt och så hade hon tappat texten, men kvällens succé var petra mede, ikväll fick hon till det! så pluset till petra!!

sitter just nu och äter frukost, börjar jobba om 50 minuter och jobbar till åtta ikväll är så där lagom kul tid på en öndag men det är bra betalt, inom handel!! Gillart!!! =)


kramar maria "mia"





Late night

Kom precis hem.. trött, men ändå inte. Piggnar alltid till efter att ha åkt buss först en halvtimme å sen bytt buss å åkt 10-15 min till... Bil och körkort skulle sitta fint!

         

Alcazar och Emilia gick vidare i melodifestivalen. Helt ok, men vad är dealen med att folk lägger ner pengar på att ringa och rösta på Caroline af Ugglas?!? Kom igen, skärpning! Kvällens plus går till Petra Mede, vanligtvis dryg men faktiskt kul ikväll.

Nu är det sängen som gäller

SANDRA

Uppföljning "knarkrazzia"

Mycket väsen för ingenting...? Här uppfyller man alla krav för att vara en nyfiken granne, precis som man anklagar alla andra för att vara i huset, och så händer det ingenting. Inte EN ENDA som fick åka med i polisbilen. Kan jag ha missat det? Kollar på unt:s hemsida för att snoka vidare. Men ingenting. Man hade ju hoppats på att det skulle hända nått när polisbussen kom, men neej. Aja, det va ju spännande ett tag iaf.

Idag har jag varit å födelsedagsfikat hos systeryster. Trevligt trevligt. Ikväll: till Storvreta för att se melodifestivalen. Fast jag bestämde mig redan förra året att jag skulle sluta se eländet. Men va tusan, det är ju tradition. Men eurovision kan ta sig där bak, där går gränsen. Aldrig mer... tror ja..

Nu ska ja göra mig redo för att möta upp hurtbullen (victoria) på stan. Hon skulle träna så får sällis ut till storvreta, lovely!

- SANDRA -
 

Bojkottande av melodifestivalen

Ja ikväll så startar då melodifestivalen, för den som ännu inte upptäckt detta fenom så slå på svt klockan 20.00, och jag som vanligtvis brukar vara jätteexalterad över allt som har med showen att göra har i år bestämt mig för att bojkotta spektaklet. Detta på grund av att jag vet att jag om någon månad när Eurovision Song Contest går kommer att deppa ihop när Sverige återigen hamnar på en urusel bottenplacering (när länder som Storbritannien kommer före är det i mina ögon ett tecken på att det är dags att ge upp). Dessutom är inte längre Kristian Luuk programledare och då försvann ytterligare en anledning till att se på melodifestivalen.
Men detta har lett till att jag nu behöver akut hjälp, vad ser man på när övriga Sverige ser på svt1 och alla andra kanaler är för rädda för att sända något som faktiskt är sevärt???

                         //Malin     

Ishockey eller Melodifestvialen?

Då va dags för mig att skriva mina första rader. sitter på jobbet och har det man gillar mest med jobbet, rasterna. ;) fast så illa är det försej inte riktigt. tycker om mitt jobb, alltid något nytt som händer. =)

Det jag har funderat på sen jag vakna i morse är om jag ska göra sällskap med tjejerna ikväll eller om ja ska sitta och frysa i en ishall?? tror dock det blir båda men det gör att jag inte kommer se hela melodifestivalen, men vad gör det när det finns snabbgenomgångar och man kommer ändå hinna tröttna på petra mede innan första artisten gjort sitt.

Undrar även vem som kommer va den mest avklädda ikväll? vem som kommer göra succe och vad blir kvällens fiasko?? Det är väl bara att kika in på aftonbladet strax efter så vet man svaret!!

Malin blir det bojjkottning ikväll???

Sandra?? har du några nya uppdateringar om knarkrazzian igår?

                                                                                                                                                                    // Maria "mia"


Julen varar ända fram till påska?

En sak man bör veta om mig, förutom att jag är stolt student vid Uppsala universitet och fortfarande bor hemma, är att jag nästintill dagligen, oftast frivilligt, sätter mig på en buss och åker en timme till Uppsala. Jag är en busspendlare och det har jag varit ända sedan första dagen på gymnasiet, således har jag nu i snart fem års tid åkt samma väg och sett samma saker. Till min förvåning upptäckte jag därför igår när jag åkte hem från Sandra att det finns människor som trotsar den samhälleliga normen och väljer att försätta ha kvar sina adventsljusstakar i fönstren trots att vi nu befinner oss i början av februari. Det enda jag däremot kunde tänka på, efter att min förvåning lagt sig, var hur mycket jag önskade att jag haft med mig en kamera, en tanke som antagligen kommer att slå mig fler gånger den kommande tiden. Resultatet av denna blogg, misstänker jag, så följ med oss på en bloggande resa.

                                //Malin       

Polisrazzia

Trevligt med lite action så här på fredagkvällen.
Sms 1 från Mia: "Massa poliser här utanför"
Sms 2 från Mia: "Tror dom letar efter ditt knark"



Syns inte, men det är tre polisbilar, Malins kommentar: "Folk kommer ju tro att du bor i västa gangsterområdet"
  HA, det bjuder ja på! =P
Nu ska ja fönsterglutta med Malin!

SANDRA


Fredag kväll...

Kickoff fest för vår (Malins, Mias och Sandras) nya blogg hemma i sandras soffa. Oh yes, girls night in.

 



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0