En dag utan mjukiskläder

Så var det fredag igen, på måndag återgår jag till solan igen och då kommer jag ha varit ledig i hela tretton dagar. Dagar som har och kommer att spenderas i mjukiskläder, därför kände jag att jag tillfälligt behövde återvända till civilisationen igen.
Träffade Sandra på stan för att följa med henne och leta födelsedagspresent, slutade med att vi åkte till gränby och mötte Mia som påpassligt hade lunch. Satte oss ute i solen och åt glass medan vi pratade om sommaren och Norge... 
Resultatet av denna dag blev små skavsår på båda hälarna eftersom jag hade kommit på att jag skulle ha mina nya gympadojjor. Tror knappast det finns någon i hela världen som lika benägen att få skavsår som mig, men det kan ju ha att göra med att jag köper nya skor titt som tätt, vad vet jag?
Kvällen blir lugn, tänkte att jag skulle spana in Generation Kill som börjar ikväll på tv och hoppas på att den är bra.

Ha en trevlig fredag

// Malin 

Vår, vår underbara vår

Så skönt med soool =)

I fredags fick syster och micke en liten kille, melwins lillebror. Väldans sööt! Sååå GLAD! Grattis till hela familjen!

Igår va ja på påskmiddag hemma hos Vickan och hennes familj. Mia, hennes familj och sara va också där. Hade väääldigt trevligt. Blev årets första grillning och det gillas! DÅ är det vår!

Min dag började tidigt. Vaknade vid 7 av att jag hade sjukt ont i halsen.. blev lite rädd att det va halsfluss eftersom mia haft det. Var och kollade, va inte halsfluss. Lättnad, eftersom jag va rädd att ha smittat lilla mellen. Så nu är det bara att preparera med piggelin och varma drycker eftersom halstabletterna jag köpt på apoteket kan ta sig i arslet!

Nu är jag hemma hos miafia, åkte hit och satt mig i solen ett tag. Snart blir det mat och sen ska vi, vickan och malin hem till mig. Myyskväll! =)


Tack och hej på ett tag.



Just nu: Påskdagen

                                             

 Sitter på altanen och pluggar, hoppas ni har en trevlig dag ute i solen:)

16.42

Glaaad påsk!!!!

Jösses vilken måndag...

Är nu hemkommmen från dagens två föreläsningar och känner mig helt slut, det värsta är att jag vet att jag kommer behöva att plugga hela kvällen. Åkte hemifrån före åtta imorse i tron om att läraren meddelats samm tid som jag, det vill säga att föreläsningen skulle ha börjat klockan 09.15. Tji fick jag och möttes av beskedet att läraren hade fått fel tid av ansvarig på institutionen, således började inte föreläsningen förrän kvart över elva.


 

Två timmar av läsande på stadsbiblioteket blev det istället, kände mig en aning stolt över att jag inte åkte hem istället för att vänta.



Dagens inköp blev dessa på indiska för 59:- , hittade inte mina andra imorse så passade på att köpa dessa som jag spanat in för någon vecka sedan.




So long flaggstång....
// Malin

Knock you down




Har precis kommit hem från födelsedagskalas hos morfar som fyller på tisdag, grattis i förskott. Familjen hade köpt en jättefin skål från Linneskåpet i Sala och han verkade vara glad över presenten (passade påa tt köpa Sandra present också trots att det är över en månad tills hon fyller, men hittade det jag hade tänkt köpa och vågade inte chansa på att det skulle finnas kvar nästa gågn jag kommer dit).
Hoppade genst ur finkläderna och istället i mjukiskläderna, det är så söndagar ska tillbingas.... Den här låten spelas nu på min dator, "I was flyin', now I'm crashin'"... ibland finns det textrader eller låtar som bara känns så rätt och det här är en sådan för mig.
Ha en skön söndag

// Malin 

Lördaaaaaag

Som Malin redan skrivit så körde vi lite bowling igår. Riktigt kul =)
Här kommer ett par bilder från kvällen:

  
Ser kanske inte så jättebra, men ser ju att bowlingen är i full gång iaf =P


Fan vad jag älskar att det äntigen är vår ute!!!! Snart snart ska jag börja använda mina nya solglajor flitigt!

Ikväll ska jag ut på lite festligheter,, och innan det ska jag försöka hinna med en liten promenad.. såå sooo loooong =)



"Jag har ju för f-n träffat hela världen"

Vet inte om det är mig det beror på eller omvärlden, men på något outgrundat sätt så har jag en tendens att dra till mig alla underliga människor som finns i uppsala (behöver ej gå närmare in än så på vilka märkliga samtal och händelser som jag varit med om)  och ikväll hände det igen...

Kvällen inleddes med bowling på fyrishov och som jag misstänkte blev detta inte en av mina höjdpunkter, för mkt tävlingsmänniska och för dålig på "sporten" är ingen bra kombination. Det spelade föga roll att Emelie försökte få igång mig genom att ge mig tips, till slut väste jag till och med fram att jag tyckte att hon var lite för pepp. Så där kära vänner har ni anledningen till varför jag inte gillar att bowla (eller spela minigolf), I SUCK AT IT!!

Fortsatte sedan hem till Sandra för lite vin och chips, för min del mestadels chipsätning:P Fortfarande en aning sur över bowlingen (är det för ögonbhlicket också, behöver inte påpeka att jag kom dödssist - megafeting sist). Men åkte iaf från Sandra tillsammans med Emelie och det var här som kvällen tog en väldigt oväntad turn. Vi ser att det står en man i burberrymönstrad keps med solglasögon utanpå kepsen (värt att notera är att klockan var halv tolv, vet ej riktigt vad det var för ljus han hade tänkt skydda ögonen från). Omedvetna om saken tänker både Emelie och jag att det här kan ju gå lite hur som helst.

Mannen kommer fram till oss samtidigt som bussen lämnar Årsta Centrum och vill skaka hand med oss (fine det gick vi med på) och sedan inledde han en konversation. Observera att det var han som mestadels pratade eftersom jag verkligen försökte hålla tillbaka skrattet och Emelie var lite halv orolig. Efter den halv sedvanliga  inledningen om vad alla jobbar med och kommer ifrån ( burberrykepsen arbetar tydligen som  "sushisman" vid årsta centrum där han även bodde och hans bästa vän var en kille från Mongoliet som även var halvjapan, och lärt upp honom i yrket på sex månader, plus att han tjänade väldigt mkt pengar- detta påpekades väldigt många gånger, framför allt tillsammans med skrytandet om att han reste väldigt mkt och hade nyligen varit i Miami) Det är förvånande att se hur mkt information man kan få ut av ngn enbart genom att se 1 % intresserad ut.

Hur nedan följande del av konversationen inleddes har jag NADA aning om. Det jag däremot vet är att jag hade väldigt svårt att hålla mig för skratt.

Burberrykepsen: I'm a very sexual person. One woman just can't satisfy me. (mannen försöker se lite förföriskt mot oss, det funkar inte nämnvärt)
Burberrykepsen fortsätter: I like two women, so while we are together (pekar mot Emelie) the other one watch (pekar mot mig, som är tvungen att vända bort blicken för att inte börja skratta högt) och han talar sedan en stund om detta faktum.
Burberrrykepsen inser till viss del sedan att han talar för dova öron när det gäller det där och väljer att byta spår för att istället tala om kärlek. För alla vet ju att det är så man förför unga svenska tjejer.
Burberrykepsen: Everyone tells me I will find laugh (observera att han uttalar detta som ordet laugh- alltså skratta) but I have been to Miami, Spain, Italy, France ( börjar av någon sjuk anledning här prata franska och italienska för att påtala faktumet att han är en International Man som haft sitt roliga i världen) haven't found it.  You know laugh?
Jag ser lite förvirrat mot honom för fattar inte vad han pratar om
: Laugh? Åååhh you mean looove... One day you'll find it.
Tänker tyst för mig själv att det inte är särskilt förvånansvärt att han är singel,men tänk vilket kap alla tjejer i uppsala har gått miste om:P
Efter en del lite försiktiga närmanden som handlade om lite väl närgående närkontakt i mina ögon. Frågande han om Emelie och jag hade mobiltelefoner, vi skakade nekande på huvudet och efter en diskussion om att vi antagligen ljög (vilket vi också gjorde) så anlände vi till stadshuset och halvsprang av bussen. Det var den längsta bussresan i hela mitt liv och jag har har ändå åkt buss till Göteborg i sex timmar en gång.

Det här var i alla fall min fredag:) Slutsligen så varnar alla i närheten av Årsta för den närgågna Burberrymannen, medan jag funderar över hur det kommer sig att kosmos gaddat ihop sig mot just mig idag.

// Malin

April april

1a april idag. Grattis Janna!! 21 år idaag =)
Igår inventerade vi ihop på hennes jobb.. willys. aseffektiva och skitduktiga va vi. Men jag tycker om möjligt lite mindre om bacon nu.. =p

Imorse vaknade jag med halsont. Hade ont i huvudet hela dan igår och ont nu med, hoppas jag inte blir sjuuk! Är iaf ledig idag så får vila lite. Helt otroligt att inte jobbet ringde och väckte mig 7 idag med..  Ska till nyöppnade Ikea senare med malin medan hon har hål. Blir ju lite spännande och se hur det ser ut där nu. Skulle veeerkligen vilja ha en ny soffa. Behöver en ny soffa, så borde köpa en soffa!! Men är man student så är man.. blir väl att sitta i den här soffan tills man sitter direkt på fjädrarna.. =S =P

Borde för övrigt köpa en ny cykel med.. men men, dream on. så länge den rullar framåt så kommer jag sitta på sadeln och trampa som en tok. 

Borde ta körkort med,, och boka tandläkartid... ye ye.. Dagens ord blir Borde..

Borde gå ner till centrum och hämta ut mina skor som kom idag också.... och det SKA jag göra!! För dom är redan betalda!! Hehee.. Csn-suckers! You can't stop me!


Cherry cherry
boom boom  


RSS 2.0